[VIDEO] Eenzijdig wijzigen arbeidsovereenkomst

07-01-2019
Het eenzijdig wijzigen van de arbeidsovereenkomst

Het eenzijdig wijzigen van de arbeidsovereenkomst is een onderwerp waarover wij als kantoor regelmatig vragen krijgen en waarmee veel werkgevers vroeg of laat te maken krijgen. Er kunnen zich ten slotte altijd wijzigingen of veranderingen voordoen, waardoor de in de arbeidsovereenkomst vastgestelde voorwaarden gewijzigd moeten worden. Gaat de werknemer akkoord met de benodigde wijzigingen, dan is er natuurlijk niets aan de hand. Maar wat te doen wanneer een werknemer niet akkoord gaat? Welke rechten heeft u dan? Annelyn bespreekt het onderwerp in deze video aan de hand van juridische kaders en praktijkvoorbeelden. 

Neem bij vragen over het eenzijdig wijzigen van een arbeidsovereenkomst contact met ons op via info@kapernooijen.nl of 040 238 04 44.

 

Deze video is een fragment uit het seminar "Actualiteiten arbeidsrecht", georganiseerd op 26 juni jl. in het Videolab, Strijp-S, Eindhoven. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige events georganiseerd door Kaper Nooijen Advocaten? Volg ons dan op TwitterLinkedInYoutube  of Facebook.

Trefwoorden: