Event archief

Omdat regelgeving continu aan verandering onderhevig is organiseren we met enige regelmaat ontbijtseminars en masterclasses om u op de hoogte te houden van relevante arbeidsrechtelijke thema's. Onderstaand een overzicht van eerdere evenementen. Klik hier om onze geplande evenementen te bekijken.

Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter, of stuur een bericht naar info@kapernooijen.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten.

  

02-07-2019 | Seminar Vergoedingen in het arbeidsrecht: wat kost ontslag?

Met welke vergoedingen krijgt u te maken bij beëindiging van een dienstverband? Wat zijn de nieuwe regels die (gaan) gelden ten aanzien van de transitievergoeding, wanneer is er een billijke vergoeding verschuldigd, welke soorten billijke vergoedingen zijn er en hoe wordt een billijke vergoeding berekend? Tijdens het seminar op dinsdag 2 juli a.s. praat Simone Kaper jullie bij over alle ins en outs ter zake van de vergoedingen die er in het arbeidsrecht bestaan.

 

Lees meer


16-04-2019 | Seminar Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) treedt naar verwachting in werking per 1 januari 2020. Deze Wet bevat dusdanig grote wijzigingen dat deze al van belang is bij het nemen van personeelsbeslissingen in 2019. We nodigen je van harte uit voor een seminar over dit onderwerp op dinsdag 16 april 2019 van 15.30 uur tot 18.00 uur in Eindhoven. Onze ervaren arbeidsrechtadvocaat Susan Nooijen zal deze presentatie verzorgen.

Lees meer


18-12-2018 | Seminar Privacy op de werkvloer: hoe ver bent u met de invoering van de AVG?

Binnenkort staat er weer een masterclass omtrent privacy en de AVG op de planning. Meer informatie over tijd, programma & locatie volgt. Heeft u nu al vragen met betrekking tot dit onderwerp of wilt u op de hoogte gehouden worden van dit seminar? Laat het ons weten via info@kapernooijen.nl.

Lees meer


22-11-2018 | Seminar Flexibele arbeidsrelaties; de meest gestelde vragen

In november organiseren wij een seminar waarin dieper ingegaan wordt op het onderwerp flexibele arbeidsrelaties. Wij brengen u, aan de hand van de meest aan ons gestelde vragen, dan ook graag op de hoogte van de belangrijkste aandachtspunten die spelen bij het werken met flexibele arbeidskrachten.

Lees meer


24-09-2018 | Masterclass De arbeidsongeschikte werknemer: How to manage?

Niet alleen is ziekte sowieso ontzettend vervelend, een zieke werknemer is voor de werkgever ook peperduur. Redenen om het ziekteverzuim zo goed mogelijk te managen en adequaat op te treden bij uitval van werknemers wegens ziekte. Precies weten hoe dat moet? Kom dan naar onze masterclass.

Lees meer


27-06-2018 | Ontbijtseminar Actualiteiten arbeidsrecht

Een werkgever wordt geacht op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving en tevens deze wet- en regelgeving op juiste wijze toe te passen. Teneinde u op weg te helpen in de wirwar van regels en ontwikkelingen nemen wij u mee in de belangrijkste arbeidsrechtelijke wijzigingen van de afgelopen maanden en de onderwerpen waarover wij in de afgelopen maanden de meeste vragen hebben gekregen.

Lees meer


19-04-2018 | Ontbijtseminar Privacy op de werkvloer: klaar voor de nieuwe AVG?

[VOL] Tijdens een ontbijtseminar op 19 april 2018 gaan we in op de verplichtingen die u heeft als werkgever op het vlak van privacy op de werkvloer en de gevolgen die de AVG heeft voor uw organisatie.

Lees meer


14-11-2017 | Masterclass De arbeidsongeschikte werknemer

Op dinsdag 14 november 2017 slaan Verzuimexpert Angelo Wiegmans en Arbeidsrechtadvocaat de handen ineen en bieden u een doelgerichte masterclass waarin naast de juridische kanten ook de praktische kanten aan bod komen. 

Lees meer


04-07-2017 | Masterclass Werken met zelfstandigen

Fiscalist Marc Plattel en arbeidsrechtadvocaat Linda Evers nemen u, tijdens de masterclass op dinsdag 4 juli, aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de fiscale en de civiele wereld van het werken met zelfstandigen. 

Lees meer


15-06-2017 | Ontbijtseminar Investeren versus beschermen

U heeft jarenlang geïnvesteerd in uw menselijk kapitaal. De talenten in uw organisatie zijn tot bloei gekomen na jaren van opleiden en investeren. U heeft deze talenten in de loop der jaren kennis laten maken met uw relaties en inzage gegeven in uw bedrijfsgeheimen en toekomstplannen. U wilt deze talenten graag behouden maar u wilt ze niet aan “de ketting leggen”. Realiteit is ook dat de arbeidsmarkt flexibel is en dat talent komt en gaat. Hoe reduceert u de risico’s en stelt u de bedrijfscontinuïteit zoveel mogelijk zeker?

Lees meer


Pages