18-12-2018 | Seminar Privacy op de werkvloer: hoe ver bent u met de invoering van de AVG?

29-11-2018
seminar AVG en privacy, Kaper Nooijen Advocaten, Eindhoven

Privacy speelt een rol bij vele beslissingen binnen een bedrijf en met name bij HR-processen. Bijvoorbeeld bij dat handige smoelenboek op het intranet, of bij die camera die u onlangs heeft geïnstalleerd omdat er een diefstal is gepleegd in uw bedrijf. Of als u uit belangstelling even belt met uw zieke werknemer om te vragen hoe het gaat; privacy!

Het zal u niet zijn ontgaan dat sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht is. De privacyregels zijn in deze wetgeving verder aangescherpt. Ook is het maximum van de boete verhoogd van € 820.000,- naar € 20.000.000,-.

Het belang om te voldoen aan de privacyregels is dus nog groter geworden.

Inhoud:

Tijdens het seminar op dinsdag 18 december 2018 gaan we in op de verplichtingen die u heeft als werkgever en de gevolgen die de AVG heeft voor uw organisatie.
Hierbij zal onder andere ingegaan worden op de volgende vragen:

  • Wat houdt de privacywetgeving o.g.v. de AVG in?
  • Welke persoonsgegevens mogen worden verwerkt?
  • Welke invloed heeft de AVG op het personeelsdossier?
  • Privacy en ziekte, hoe ga ik daarmee om?

Heeft u specifieke vragen waar u antwoord op zou willen krijgen tijdens het seminar? Stuur deze dan uiterlijk vrijdag 14 december 2018 naar info@kapernooijen.nl. Wij zullen deze vragen dan tijdens het seminar (anoniem) behandelen.

Spreker:

Susan Nooijen is gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat met ruime ervaring. Zij is partner bij Kaper Nooijen Advocaten. Een nichekantoor arbeidsrecht dat zich richt op ondernemers en ondernemingen in het MKB. Kaper Nooijen Advocaten adviseert, procedeert en onderhandelt, met succes, over de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Programma:

15.30 uur ontvangst met koffie/thee
16.00 uur seminar
16.45 uur korte pauze
17.00 uur seminar
17.45 uur afsluiting en borrel

Doelgroep:

MKB-ondernemers & HR Managers

Locatie, Datum & Tijd:

Het seminar vindt plaats op dinsdag 18 december 2018 vanaf 15.30 uur in de presentatieruimte van het Videolab aan de Torenallee 20 te Eindhoven. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie. 

Let op: In verband met werkzaamheden rondom het Videolab is er beperkte parkeergelegenheid. Op deze plattegrond treft u een overzicht van alle parkeergelegenheden op Strijp-S aan. Indien u gebruik maakt van Parkmobile, kunt u het eerste half uur kosteloos parkeren. Gebruik daarvoor code: 5199.

Inschrijven:

U kunt zich inschrijven voor het seminar (eventueel samen met een introducé) door het invullen van onderstaand online inschrijfformulier. 
Deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail. Schrijf u tijdig in, het aantal plaatsen is beperkt.