23-06-2020 | Reset, Restart & Refocus

08-06-2020

BEN JIJ KLAAR OM DE DRAAD WEER OP TE PAKKEN?

Wat betekent de huidige situatie voor je bedrijf, je team en voor jou? Welke knopen heb je doorgehakt? Met welke uitdagingen krijg je nog te maken en hoe kun je deze aan gaan? Tijdens Reset, Restart& Refocus bundelen LINKX, Never Ever Blue en Kaper Nooijen hun krachten op het gebied van HR, verbinding en arbeidsrecht. Zij nemen je mee in de effecten, gevolgen en kansen na de intelligente lockdown.

VOOR WIE?
MKB ondernemers en (HR) managers.

WANNEER?
Reset, Restart& Refocusstaat 2 keer op de agenda.
Dinsdag 23 juni : 16.00u -18.00u 
Dinsdag 30 juni: 07.30u -09.30u

LOCATIE 
Never Ever Blue, Klokgebouw 237 in Eindhoven.

KOSTEN 
Kosteloos voor relaties.

AANMELDEN VOOR DEELNAME
In volgorde van aanmelding en beschikbaarheid ontvang je een inschrijvingsbevestiging per mail. Per sessie is er ruimte voor maximaal 18 deelnemers. Vanzelfsprekend wordende richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Direct online aanmelden

 

PROGRAMMA
Elke sessie bestaat uit drie workshops. Tijdens iedere sessie is er tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen. 

 
Never ever waste a good crisis. Time to reset your team
Imke Segers van LINKX –HR management

Wat doe je als alles anders is en het spannend wordt? Bevries je? Schiet je in de actiemodus? Brengt het nieuwe talenten in je naar boven? Kruip je in je schulp en wacht je tot iemand anders de leiding neemt of ga je de lakens uitdelen? De huidige omstandigheden geven inzicht in het team; wat kan er beter en wat ga je anders doen? Dit is het moment voor een reset! Niet alleen om afscheid te nemen van ingesleten patronen, maar ook om plannen nu eens écht door te voeren. Ben jij benieuwd wat je te wachten staat op het gebied van HR? Hoe je het team en jezelf klaarstoomt op de periode na de NOW-regeling? Imke Segers neemt je mee in de overwegingen en deelt tips & tricsvoor een succesvolle reset. 

Imke Segers
 +31 6 5136 8465 / imke@linkxhr.nl / www.linkxhr.nl
 
 
Verbindingskracht!
Laura Conradi  -Expert in events, concept & inspirationtours 

Fysiek samenzijn is noodzakelijk voor het opwekken van creatieve energie. Maar hoe creëer je die energie en hoe breng je die energie na de lockdownweer tot leven? Als fan van echte ontmoetingen, verbindt Never Ever Blue mensen door middel van bijzondere events, inspiratietours, meetings en creatief advies. Laura Conradi neemt je mee in de kracht van verbinding en is zeer benieuwd naar jullie dromen en uitdagingen! De startvraag tijdens deze workshop is: ben jij klaar om jezelf, je team en relaties in beweging te brengen door middel van inspiratie? 

Laura Conradi +31 6 2366 8822 / laura@nevereverblue.nl / www.nevereverblue.nl 
 
 
Topics in arbeidsrecht.
Susan Nooijen van Kaper Nooijen – Specialist in arbeidsrecht 

De nieuwe wereld uitte zich in een aaneenschakeling van vragen. Want hoe ga je om met werknemers die thuiswerken? Mag je werknemers gedwongen verlofdagen laten opnemen? Voor welke werknemers kan je de NOW-regeling aanvragen? Is een reorganisatie van toepassing en zijn ontslagaanvragen bij het UWV nodig? Hoe hebben werknemers gefunctioneerd ten tijde van de lockdownen welke effecten heeft dat gehad op de werkrelatie? Susan Nooijendeelt haar ervaring en vertelt wat er op dit moment leeft binnen haar vakgebied en welke stappen je vooruitgang bieden.

Susan Nooijen
 +31 40 238 0444 / nooijen@kapernooijen.nl / www.kapernooijen.nl 
 

Direct online aanmelden