Het kantoor

Simone Kaper en Susan Nooijen zijn beiden advocaat en hebben jarenlange ervaring in de advies- en procespraktijk. Zij zijn beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

"Wij zijn dit kantoor in 2011 gestart vanuit de overtuiging dat de arbeidsrechtadvocatuur anders moet en anders kan. Wij bieden de kwaliteit van ervaring en specialisatie, tegen een reële prijs. Geen torenhoge tarieven ter dekking van onnodige overheadkosten. Bij ons ook geen oeverloze adviezen over wat u niet zou moeten doen. Wij bepalen, met u, koers en maken keuzes."

Kaper Nooijen Advocaten is scherp, gedreven en nuchter. Onze werkwijze is helder: u legt het probleem bij ons neer, wij nemen u de zorg uit handen. Samen met u bepalen we de strategie in de zaak, met een scherp oog voor de verhouding tussen kosten en baten. Onderhandelen, procederen en adviseren is ons dagelijks werk. Dat doen wij efficiënt, vakkundig en met plezier. We vertellen het u overigens ook als u geen zaak heeft. Kennismaken?

Maak een afspraak 

 

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten nederlandVereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

We zijn lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). VAAN is in de eerste plaats bedoeld als kwaliteitskeurmerk. De beoogde leden zijn dan ook advocaten die zich vergaand hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Als hoofdregel geldt dat ieder lid een specialisatieopleiding als Grotius, PALA of een vergelijkbare, door VAAN als zodanig erkende, specialisatieopleiding arbeidsrecht heeft afgerond, waarmee tenminste 50 juridische PO punten zijn behaald. Klik hier voor meer informatie over het VAAN lidmaatschap.

 

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur: 

Onze advocaten: Mr. S.A. Kaper, Mr. F.H.J. Nooijen, Mr. A.L. Aldenkamp en Mr. L.G.H.A.M. Evers hebben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht ons elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Simone Kaper en Susan Nooijen