Ons team

Mr. S.A. Kaper (Simone)

Advocaat sinds 2001 en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Simone is in staat snel en doortastend tot de kern van de zaak te komen. Zij is een gedreven, no-nonsense advocaat die streeft naar de beste kwaliteit zonder daarbij het menselijk aspect van de zaak uit het oog te verliezen.
Rechtsgebieden:Arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht Opleiding:Universiteit Maastricht, beroepsopleiding advocatuur, Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht, vFas specialisatieopleiding familierecht Lidmaatschappen:Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, College van Afgevaardigden Orde van Advocaten Contact:

kaper@kapernooijen.nl  /  040-238 04 44  /  Naar Linkedinprofiel van Annelyn Aldenkamp Naar twitterprofiel van Simone Kaper

Mr. F.H.J. Nooijen (Susan)

Advocaat sinds 2001 en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. De praktijk van Susan beslaat alle facetten van het arbeidsrecht, zowel vanuit werkgevers- als werknemersperspectief bezien. Daarnaast heeft Susan ervaring als mediator. Kernbegrippen in haar werkwijze zijn: deskundig, proactief en doorpakken.
Rechtsgebieden:Arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht Opleiding:Radboud Universiteit Nijmegen, beroepsopleiding advocatuur, Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht, opleiding NMI mediator Lidmaatschappen:Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland Contact:

nooijen@kapernooijen.nl  /  040-238 04 44  /   Naar Linkedinprofiel van Susan Nooijen Naar twitterprofiel van Susan Nooijen

Mr. A.L. Aldenkamp (Annelyn)

Annelyn is sinds 2012 juridisch medewerker bij Kaper Nooijen Advocaten en per 19 december 2014 beëdigd als advocaat. Ze is ambitieus en zorgvuldig en voelt zich helemaal thuis in het arbeidsrecht. Inzet, enthousiasme en zoeken naar de beste oplossing zijn kenmerkend voor de werkwijze van Annelyn. Ze heeft een praktische insteek en is doortastend.
Rechtsgebieden:Arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht Opleiding:Human resources (HBO) aan Avans Hogeschool en Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam Lidmaatschappen:Vereniging Jonge Balie Nederland, Vereniging jonge arbeidsrecht advocaten Contact:

aldenkamp@kapernooijen.nl  /  040-238 04 44 / Naar Linkedinprofiel van Annelyn Aldenkamp Naar twitterprofiel van Annelyn Aldenkamp

 

Mr. L.G.H.A.M. Evers (Linda)

Linda Evers is sinds 2009 werkzaam in de advocatuur. Linda is gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat en zij houdt zich bezig met uiteenlopende kwesties binnen het arbeidsrecht. Het onderwijsrecht en de arbeidsrechtelijke perikelen rondom de statutair directeur hebben haar bijzondere interesse. Het feit dat Linda naast de specialisatie opleiding arbeidsrecht ook een specialisatie opleiding ondernemingsrecht heeft gevolgd maakt dat zij uitstekend in staat is zich op het snijvlak van het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht te bewegen. De actualiteit kent geen geheimen voor Linda, ze is een ras-jurist, gedreven, scherp en een zeer goede luisteraar. Ze weet als geen ander te identificeren wat het belangrijkst is en daarmee steeds het voor haar cliënt best haalbare resultaat te behalen. Met minder neemt Linda geen genoegen.
Rechtsgebieden:Arbeidsrecht Opleiding:Universiteit Tilburg, Radboud Universiteit Nijmegen, Specialisatieopleiding Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA), Grotius Specialisatieopleiding Vennootschap- en Ondernemingsrecht Lidmaatschappen:Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda-‘s-Hertogenbosch Contact:

evers@kapernooijen.nl  /  040-238 04 44  /   Naar Linkedinprofiel van Linda Evers Naar twitterprofiel van Linda Evers

Daisy van de Meerakker

Daisy is een ervaren juridisch secretaresse en is echt de spin in het web. Ze is vriendelijk, pro actief en als geen ander in staat te plannen, organiseren, ontzorgen en regelen. Ze zorgt voor structuur en overzicht binnen het kantoor, wat haar als eerste aanspreekpunt uitstekend in staat stelt cliënten direct en effectief te bedienen. 
Opleiding:Basisopleiding secretaresse, met aanvullende opleidingen: Roladministratie, Het juridisch secretariaat en Directiesecretaresse/managementassistente, niveau 4 Contact:

vandemeerakker@kapernooijen.nl  /  040-238 04 44   Naar Linkedinprofiel van Annelyn Aldenkamp

Jolanda Martins de Carvalho

Jolanda weet als geen ander wat het vak van juridisch secretaresse inhoudt. Ze is een echte professional, die kan putten uit ruime ervaring. Zij blijft kalm in tijden van drukte een bewaart het overzicht in de hectiek van de advocatenpraktijk. Ze heeft een hands on mentaliteit en een grote drive om zaken snel en vakkundig op te pakken. Jolanda is vriendelijk, positief en behulpzaam.  
Opleiding:ECABO directiesecretaresse, Juridisch medewerker/ juridische ondersteuning bij het Secretary Management Institute Contact:

carvalho@kapernooijen.nl  /  040-238 04 44   /   Naar Linkedinprofiel van Jolanda Martins de Carvalho