Nieuwsoverzicht

Ontbijtseminar 19 april: Privacy op de werkvloer: klaar voor de nieuwe AVG?

16-03-2018

Tijdens een ontbijtseminar op 19 april 2018 gaan we in op de verplichtingen die u heeft als werkgever op het vlak van privacy op de werkvloer en de gevolgen die de AVG heeft voor uw organisatie.

Lees meer

Vacature juridisch stagiair (WO)

01-03-2018

Wij zoeken een juridische stagiair, die meedenkt met de advocaten, die onderzoek doet en ons verrast met zijn bevindingen. Een leergierige uitblinker, die wil weten wat de dagelijkse praktijk van de advocatuur nou echt inhoudt en die daaraan bij wil dragen. Kom het verschil maken bij Kaper Nooijen advocaten.

Lees meer

Vacature: Secretaresse

28-02-2018

Wij zijn op zoek naar een gedreven secretaresse. Iemand die als spin in het web van kantoor fungeert en zich daar thuis voelt. Die onze advocaten ontzorgt en onze cliënten de juiste aandacht geeft. Die hard werkt, rustig blijft en overzicht bewaart. Een multitasker met oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden. Een betrouwbare en discrete kracht. Iemand die staat voor wat hij/zij doet, op wie we kunnen bouwen

Lees meer

[Video] Simone Kaper over: Regeerakkoord en arbeidsrecht - vertrouwen in de toekomst

22-12-2017

Op 10 oktober presenteerde de coalitiepartijen van kabinet Rutte III hun regeerakkoord onder de titel "Vertrouwen in de toekomst". Hierin staan onder andere voorgenomen maatregelen bedoeld om de arbeidsmarkt opnieuw te hervormen. Arbeidsrecht advocate Simone Kaper, van Kaper Nooijen Advocaten, bespreekt in deze video kort de belangrijkste maatregelen.

Lees meer

Masterclass "De arbeidsongeschikte werknemer" 14 november 2017

21-09-2017

Op dinsdag 14 november 2017 slaan Verzuimexpert Angelo Wiegmans en Arbeidsrechtadvocaat de handen ineen en bieden u een doelgerichte masterclass waarin naast de juridische kanten ook de praktische kanten aan bod komen. 

Lees meer

Kaper Nooijen Advocaten is erkend leerbedrijf geworden

15-08-2017

Kaper Nooijen Advocaten heeft 3 juli jl. de erkenning voor erkend leerbedrijf mogen ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Lees meer

Uitnodiging Masterclass 4 juli: Werken met zelfstandigen

19-06-2017

Fiscalist Marc Plattel en arbeidsrechtadvocaat Linda Evers nemen u, tijdens de masterclass op dinsdag 4 juli, aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de fiscale en de civiele wereld van het werken met zelfstandigen. 

Lees meer

Uitnodiging ontbijtseminar 15 juni: "Investeren versus beschermen"

08-06-2017

U heeft jarenlang geïnvesteerd in uw menselijk kapitaal. De talenten in uw organisatie zijn tot bloei gekomen na jaren van opleiden en investeren. U heeft deze talenten in de loop der jaren kennis laten maken met uw relaties en inzage gegeven in uw bedrijfsgeheimen en toekomstplannen. U wilt deze talenten graag behouden maar u wilt ze niet aan “de ketting leggen”. Realiteit is ook dat de arbeidsmarkt flexibel is en dat talent komt en gaat. Hoe reduceert u de risico’s en stelt u de bedrijfscontinuïteit zoveel mogelijk zeker?

Lees meer

Aankondiging Masterclass HR & Arbeidsrecht: 15 juni 2017

05-04-2017

HR Professional Imke Segers en Arbeidsrechtadvocaat Susan Nooijen slaan de handen ineen en bieden u een doelgerichte Masterclass waarin de vakgebieden Human Resources en Arbeidsrecht samen komen.

Lees meer

MASTERCLASS 21 februari 2017: 'Ontslag op staande voet, een misstap is zo begaan’

14-12-2016

Op dinsdag 21 februari 2017 organiseert Kaper Nooijen Advocatenbij Boordhuys in Nuenen de masterclass: 'Ontslag op staande voet, een misstap is zo begaan’

Lees meer

Pages