Nieuwsoverzicht

Zeven jaar Kaper Nooijen Advocaten

30-07-2018

Precies zeven jaar geleden, op 1 augustus 2011, startten wij, Simone Kaper en Susan Nooijen, het kantoor Kaper Nooijen Advocaten...

Lees meer

AVG toernee: Uw personeelsbeleid AVG-proof

16-05-2018

Kaper Nooijen Advocaten helpt u graag uw personeelsbeleid AVG-proof te maken. We hebben een aanbieding hiervoor opgesteld. Wilt u daar gebruik van maken, dan komen we desgewenst graag bij u op locatie langs om het privacybeleid met u door te nemen.

 

Lees meer

Vacature juridisch stagiair (WO)

01-03-2018

Wij zoeken een juridische stagiair, die meedenkt met de advocaten, die onderzoek doet en ons verrast met zijn bevindingen. Een leergierige uitblinker, die wil weten wat de dagelijkse praktijk van de advocatuur nou echt inhoudt en die daaraan bij wil dragen. Kom het verschil maken bij Kaper Nooijen advocaten.

Lees meer

Vacature: Secretaresse

28-02-2018

Wij zijn op zoek naar een gedreven secretaresse. Iemand die als spin in het web van kantoor fungeert en zich daar thuis voelt. Die onze advocaten ontzorgt en onze cliënten de juiste aandacht geeft. Die hard werkt, rustig blijft en overzicht bewaart. Een multitasker met oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden. Een betrouwbare en discrete kracht. Iemand die staat voor wat hij/zij doet, op wie we kunnen bouwen

Lees meer

[Video] Simone Kaper over: Regeerakkoord en arbeidsrecht - vertrouwen in de toekomst

22-12-2017

Op 10 oktober presenteerde de coalitiepartijen van kabinet Rutte III hun regeerakkoord onder de titel "Vertrouwen in de toekomst". Hierin staan onder andere voorgenomen maatregelen bedoeld om de arbeidsmarkt opnieuw te hervormen. Arbeidsrecht advocate Simone Kaper, van Kaper Nooijen Advocaten, bespreekt in deze video kort de belangrijkste maatregelen.

Lees meer

Kaper Nooijen Advocaten is erkend leerbedrijf geworden

15-08-2017

Kaper Nooijen Advocaten heeft 3 juli jl. de erkenning voor erkend leerbedrijf mogen ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Lees meer

Advocaat Linda Evers geslaagd voor specialisatie arbeidsrecht

09-05-2016

Afgelopen week is Linda Evers geslaagd voor de Specialisatieopleiding Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA). 

Lees meer

Nieuwe advocaat: Linda Evers

04-09-2015

Met trots stellen we ons nieuwste teamlid aan u voor: per 1 oktober komt ondernemings- en arbeidsrecht advocaat Linda Evers het team van Kaper Nooijen Advocaten versterken.

Lees meer

1 juli 2015: begin van een tijdperk

01-07-2015

Vanaf 1 juli 2015 treden in werking de Wet Werk en Zekerheid, afgekort WWZ, de Wet Arbeid en Zorg en de Wet Aanpak Schijnconstructies. 

Lees meer

Even voorstellen: Daisy van de Meerakker

30-06-2015

Wie vanaf deze week contact opneemt met Kaper Nooijen Advocaten, loopt een grote kans onze nieuwste aanwinst aan de telefoon te krijgen. Graag stellen we Daisy van de Meerakker aan u voor; een secretariële duizendpoot die per 1 juli ons kantoor komt versterken.

Lees meer

Pages