Events

Omdat regelgeving continu aan verandering onderhevig is organiseren we met enige regelmaat ontbijtseminars en masterclasses om u op de hoogte te houden van relevante arbeidsrechtelijke thema's. Volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter, of stuur een bericht naar info@kapernooijen.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten.

Benieuwd naar eerdere seminars? Bezoek het event archief.

12-09-2019 | Seminar Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat verandert er en waar moet u nu al rekening mee houden?

De Wet Arbeidsmarkt in Balans is aangenomen door de Eerste Kamer. Er is dus geen ontkomen meer aan. Per 1 januari 2020 wijzigt het arbeidsrecht weer ingrijpend. Wat wordt er nu precies gewijzigd, wat betekenen deze wijzigingen voor u en moet u nu al rekening houden met de nieuwe wetgeving wanneer u beslissingen neemt met arbeidsrechtelijke gevolgen voor uw personeel?

Susan Nooijen en Linda Evers nemen u tijdens het seminar op donderdag 12 september 2019 vanaf 15:30 uur in het Speco Sportslab bij SX aan de Torenallee 3 te Eindhoven op heldere en praktische wijze mee in de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht zodat u niet alleen weet wat de veranderingen zijn, maar ook wat nodig is om daar nu al op in te spelen.

Lees meer