12/04/2022: Seminar Belonen en binden medewerkers

Seminar 12 april

Videolab Strijp-S
Aanvang 15.00 uur

Het arbeidsrecht blijft in beweging. Hoe behoud je talentvolle medewerkers en ook hoe trek je nieuwe medewerkers aan nu de concurrentie op de arbeidsmarkt zo groot is? Dit is een vraagstuk waar veel bedrijven mee worstelen. In het seminar gaan wij in op de arbeidsrechtelijke aspecten van prestatiebeloningen zoals bonussen, provisie en winstdelingsregelingen. Waar moet je aan denken en wat zijn de do’s & don't's? Ook zullen wij ingaan op het binden van werknemers via opleidingen maar ook via het concurrentie- en/of relatiebeding. Tot slot zal onze gastspreker, mr. Arno Bennenbroek (fiscaal jurist te Eindhoven), dieper ingaan op de mogelijkheden om werknemers meer betrokken te maken bij de onderneming. Hij zal daarbij aandacht besteden aan winstdelingsrechten, het lucratief belang, SAR's en het toekennen van werknemersopties (box I/box III), waarbij hij je tevens bijpraat over de status van de Wet aanpassing fiscale regeling aandelenoptierechten.

We nodigen je van harte uit voor een seminar over dit onderwerp op dinsdag 12 april 2022 van 15.30 uur tot 18.00 uur in Eindhoven. Onze ervaren arbeidsrechtadvocaat Susan Nooijen zal deze presentatie verzorgen.

Spreker:


Susan Nooijen is gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat met ruime ervaring. Zij is partner bij Kaper Nooijen Advocaten. Een nichekantoor arbeidsrecht dat zich richt op ondernemers en ondernemingen in het MKB. Kaper Nooijen Advocaten adviseert, procedeert en onderhandelt, met succes, over de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen.

​Programma:

15.15 uur Ontvangst en registratie
15.30 uur Seminar Belonen en binden werknemers
17.30 uur Einde Seminar en start borrel

Locatie, Datum & Tijd:

Het seminar vindt plaats op dinsdag 12 april 2022 vanaf 15.30 uur in de presentatieruimte van het Videolab aan de Torenallee 20 te Eindhoven. Bij binnenkomst kun je je melden bij de receptie.

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven voor het seminar (eventueel samen met een introducé) door onderstaand online inschrijfformulier in te vullen

Deelname is kosteloos. Schrijf je tijdig in, het aantal plaatsen is beperkt.

Roos VerhoorenNieuws