Nieuwe advocaat: Linda Evers

04-09-2015
nieuws-Kapernooijen-LindaEvers.jpg

Met trots stellen we ons nieuwste teamlid aan u voor: per 1 oktober komt ondernemings- en arbeidsrecht advocaat Linda Evers het team van Kaper Nooijen Advocaten versterken.

Linda is sinds 2009 als advocaat werkzaam en beschikt over ruime ervaring in zowel het ondernemingsrecht als het arbeidsrecht. Een combinatie die haar tot een zeer waardevol sparringpartner voor ondernemers maakt. Ze is ambitieus en gedreven, maar ook een zeer goede luisteraar. Linda weet haar cliënten snel op hun gemak te stellen en kan in gesprek met de cliënt feilloos de kern van de zaak boven tafel krijgen en hiermee altijd het best haalbare resultaat behalen.

Linda heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Radboud Universiteit en heeft daarna de Grotius postacademische specialisatieopleiding ‘ondernemingsrecht’ afgerond (cum laude). Ze volgt nu een aanvullende opleiding arbeidsrecht. Haar vakkennis is uitmuntend en ze is als advocaat uitstekend in staat daar waar nodig de leiding te nemen en haar cliënten eerlijk en volledig te informeren, adviseren en begeleiden.